top of page
Writer's pictureTanja Oksanen

Sitoutuminen


Monet kuntosalit houkuttelevat asiakkaita "ei sitoutumispakkoa" -lupauksilla. Mutta miksi? Eikö juuri sitoutuminen ole avain vahvaan ja terveeseen minään?

Minä ja TFW-yhteisö uskomme, että sitoutuminen on voimavara, mahdollisuus ei taakka!



Tavoitteet Kohti Kasvua

Sitoutuminen harjoitteluun on tie kohti omia tavoitteita. Se on mahdollisuus kasvaa vahvemmaksi ja terveemmäksi. Kun sitoudut harjoitteluun, teet lupauksen itsellesi. Tämä lupaus auttaa sinua pitämään kiinni tavoitteistasi, oli kyseessä sitten parempi kunto, lisääntynyt voima tai yleinen hyvinvointi. TFW:llä sitoutuminen merkitsee sitä, että otat vastuun omasta kehityksestäsi ja teet töitä sen eteen.

Yhteisö ja Motivaatio

Training for Warriorsissa tiedämme, että yhdessä olemme vahvempia. Yhdessä pääsemme pidemmälle ja matka on antoisampi. Yhteisömme tukee ja kannustaa sitoutumaan jokaiseen treeniin, tekemään aina oman parhaansa. TFW-yhteisössä et ole koskaan yksin; jokainen meistä on sitoutunut tukemaan toisiaan. Tämä yhteisöllisyys on keskeinen osa Training for Warriors -filosofiaa. Se motivoi ja kannustaa sinua pitämään kiinni sitoumuksistasi, vaikka matka olisi välillä haastava.

Pitkäaikaiset Hyvinvointitavoitteet

Sitoutuminen luo perustan pitkäaikaiselle hyvinvoinnille ja terveydelle. Se ei ole vain hetken päähänpisto, vaan lupaus itsellesi. Kun sitoudut TFW harjoitteluun, rakennat kestävää hyvinvointia, joka kantaa sinut läpi elämän. TFW:llä uskomme, että sitoutuminen ei ole vain fyysistä, vaan myös henkistä. Se on päätös, joka parantaa elämänlaatua ja auttaa sinua kohtaamaan arjen haasteet vahvempana ja energisempänä.

Se oikea syy

Loppujen lopuksi sitoutumalla treeniin ja kannustamiseen huomaatkin, että olet saavuttanut ne oikea merkitykselliset asiat. Jaksat ja haluat tehdä niitä asioita millä on oikeasti merkitystä, sinulle. Jaksat leikkiä lasten kanssa, uskaltaudut lähteä pitkälle vaellukselle, toivut vakavasta sairastumisesta nopeammin, tavoittelet uutta uraa tai ammattia. Tai mitä ikinä elämä eteesi tuo, tai päätät lähteä tavoittelemaan

Miksi pelätä sitoutumista? Se on mahdollisuus muutokseen! Sitoutuminen on se voima, joka muuttaa harjoittelun intohimoiseksi poluksi kohti terveyttä ja hyvinvointia, kohti täyttä elämää. ❤️💪

TFW Manse

Me olemme sitoutuneita sinuun, haluamme tarjota sinulle maailmanluokan yhteisön ja paikan harjoitella. Olemme sitoutuneet tukemaan sinua sinun tavoitteessasi, mikä se ikinä onkaan.

Me ainakin haluamme, että ihmiset käyvät harjoittelemassa, eivätkä vain maksa jäsenyyttä. Mitä iloa on kuntosalijäsenyydestä, jos et käytä sitä? Vaikka kuukausimaksumme saattaa olla kalliimpi kuin korttelin päässä olevalla ”fitkeskuksella”, meillä saavutat tavoitteesi sitoutumalla ja silloin yhden harjoituksen hinnaksi tulee noin 6€. Tämä on pieni hinta siitä, että saavutat todellisia ja kestäviä tuloksia.

Päätös Sitoutua

Lopulta kysymys kuuluu: miksi pelätä sitoutumista? Sitoutuminen on mahdollisuus kasvuun, kehitykseen ja elämänlaadun parantamiseen. TFW-yhteisönä olemme täällä tukemassa sinua jokaisella askeleella. Sitoutuminen ei ole rajoite, vaan vapautus. Se antaa sinulle mahdollisuuden tulla parhaaksi versioksi itsestäsi.


Tutustu seuraavaan Warrior Start - kurssiin. Kurssin kesto on 8 viikkoa. Tämän kahdeksan viikon aikana opit paljon harjoittelusta ja TFW filosofiasta ja koet ne huikeat hetken kun näet onnistumisia ympärilläsi ja sinä olet yksi onnistujista.

Hallussa!



 

71 views0 comments

Comments


bottom of page